Työpaikkailmoitus hanketyöntekijä – Digilaukkaa-hanke, Pilvenmäki/Forssa

Työpaikkailmoitus Digilaukkaa-hanke

Digilaukkaa-hankkeessa tavoitteena on edistää hevosalan yrittäjien diginäkyvyyttä. Hankkeessa kartoitetaan Forssan Pilvenmäen raviradan mahdollisuuksia toimia info-pisteenä kaikissa alueen hevosasioissa. Lisäksi kartoitetaan alueellisesti parhaat ratkaisut hevosenlannan käsittelyyn ja hyödyntämiseen sekä jatkokäsittelyyn alueen yrittäjille.

Digilaukkaa-hanke, 161522

Hankkeelle on myönnetty tukea 48 320€

Digilaukkaa-hankkeelle Forssan Pilvenmäen raviradalle haetaan hanketyöntekijää 1.8.2021-31.12.2023 välille osa-aikaiseen tehtävään. Hankehallinnoinnin lisäksi työntekijän tehtäviin kuuluu hankkeen toimenpiteiden toteuttaminen, esimerkiksi digityöpajojen järjestäminen.

Hankkeen kohderyhmänä ovat hevosalan yrittäjät seutukunnalla.  Hankkeen toimintaa toteutetaan Forssan seutukunnassa, pääpainona Pilvenmäen raviradan hevosurheilukeskittymä. Hanketyöntekijän työpiste sijaitsee Pilvenmäen raviradalla, osittainen etätyö on myös mahdollinen. Työaika vaihtelee hankkeen toimenpiteiden sekä edistymisen mukaan, keskiarvolta hankeajalta työaika on 60%.

Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta, vahvaa digitaalisten alustojen osaamista, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä koordinointikykyä. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi on sujuvaa. Olet innostunut ja omatoiminen työntekijä. Soveltuva tutkinto katsotaan eduksi, työ soveltuu myös loppuvaiheen opiskelijalle.

Tehtävä on määräaikainen hankeajalle sijoittuva. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Toivomme hakemuksen ja cv:n postitse 9.7.2021 mennessä sähköpostiin elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

 

Lisätietoja,

Toiminnanjohtaja Elina Hirvonen

puh. 050 3018 258

elina.hirvonen@pilvenmaki.fi