Ravintola Valtikka on avoinna pääsääntöisesti Pilvenmäen ravipäivien sekä muiden tapahtumien yhteydessä. Valtikan aukioloajat ja -päivät löydät tapahtumakalenteristamme.


 

Ravintola- ja kahviopalveluissa lähituottajat sekä itse tekeminen maistuu

Raviradalla luotetaan ravintola- ja kahviopalveluiden osalta itse tekemiseen sekä alueen lähiruokatuottajien tarjontaan. Olemme kehittäneet palveluita niin, että niistä pääsee nauttimaan niin katsoja, kuin kisaajien taustajoukot.

 

Pääkatsomon näköalaravintola Ravintola Valtikasta seuraa isoimpina ravipäivinä reilut 350 raviurheilun sekä hyvän ruuan ystävää raveja parhailta paikoilta, samalla ruoasta ja hyvästä tunnelmasta nauttien. Ravintola Valtikka tarjoilee ala carte menun normaaleina ravipäivinä ja buffet pöydän isompina tapahtumina. Ravintolaan pöytävaraus on ilmainen ja sen saa helposti varattua osoitteesta pilvenmaki.fi/kauppa.

 

 

 

Ravintolatilojen lisäksi ravipäivinä on yleensä avoinna pääkatsomon alakerran Pilventupa, jossa on kahviopalveluiden lisäksi A-oikeudet ja maittava kotiruokalounas tarjolla. Pilventuvasta voit ostaa myös supersuosittuja ravipersoonien suosikkipitsoja, makkaraperunoita ja Siipiweikkojen siipiaterioita.

 

 

Kesällä päärakennuksen ja raviradan välissä sijaitsevalla terassilla nautit kylmän juoman parhailta paikoilta, samalla raveista nauttien.

Pääkatsomon takana sijaitsee Pilvenmäen Ravinaisten Grilli, jossa ravinaiset myyvät virvokkeita, grillimakkaraa ja lihapiirakoita.

Tallialueella palvelee lisäksi Tallikahvio, jossa tarjolla on kahvia, sämpylää, pullaa, virvokkeita ja keittoa.

 

Olemme olemassa asiakkaitamme varten – hyvä ja maittava ruoka onkin meille kunnia-asia!

Lisätietoja: ravintolapäällikkö Johanna Hirvonen, ravintola@pilvenmaki.fi tai p.044 493 8980