Lauantairavit – Pilvenmäki Special & Rompetori!
- klo 8.00 Rompetori avaa ovensa Pilvenmäen alueella
- klo 12.00 Ravintola Valtikka aukeaa
- klo 12.10 Koelähtö
- klo 12.30 Ponilähtö
- klo 13.00 Rompetori päättyy
- klo 13.30 Keppihevoskilpailut
- klo 13.07 Ravien 1. lähtö
- klo 16.05 Suomenhevosten Pilvenmäki Special finaali (L9.)
- klo 16.45 Ravien viimeinen lähtö – Pilvenmäki Special finaali (L11.)
Pääsyliput
- Ravintola Valtikka 35€, sis. oma pöytä, käsiohjelma & noutopöytä ruokailu
- Sisäänpääsy Rompetorille klo 7.00-11.45 2€
- Sisäänpääsy raveihin 10€
- Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet 7€
- Alle 16-vuotiaat ilmaiseki
- Autokatsomo 5€/auto, autokatsomo käytössä klo 13 jälkeen
Parkkipaikka on ilmainen ja sijaitsee aivan raviradan vieressä.
Osta liput ja varaa ravintolapaikat tästä!
Lapsille
Keppihevoskilpailut
Luokat ovat aika-arvosteluja:
10-30 cm
40-50 cm
70-80 cm
90-100 cm
Talutusratsastus & Poniajelu
Talutusratsastusta sekä poniajelua yleisöalueella klo 13 alkaen. Hinta 2€.
Biohiilidemo
Biohiilidemo – Pilvenmäki Special
Tervetuloa tutustumaan biohiilen valmistukseen hevosenlannasta. Demotilaisuuden aikana valmistetaan biohiiltä pyrolyysilaitteistolla.
Aika: la 11.5.2024 klo 12.00 alkaen
Paikka: Pilvenmäen ravirata (Pilvenmäentie 7, Forssa), pääkatsomon takana
Ravintolapalvelut
Ravintola Valtikka
- avoinna klo 12.00 alkaen
Varaathan ravintolapaikat etukäteen tästä —Varaa ravintolapaikka
Menu
Vihersalaatti (G,L)
Pasta-pestosalaatti (L)
Leipäjuusto-melonisalaatti (G,L)
Valtikan leivät & levitteet (L)
Kukkoa viinissä (G,L)
Paahto potut (G,L)
Hunajaiset uunikasvikset (G,L)
Hedelmä pavlova (G,L)
Pilvenmäen pitsat
Pilvenmäen pitsat – Liigavoittajat* 12 €
Poninuori – Jenna Peltola
kinkku-kana-pekoni-aurajuusto
Ohjastaja – Hannu Torvinen
kana-paprika-pekoni-bbq
Valmentaja – Topi Mäki-tulokas
mozzarella-tomaatti-parmesan-parmankinkku-rucola
—
Pilvenmäen Fantasia* 14 €
kolmella omavalintaisella täytteellä
ananas, sipuli, jalapeno, tomaatti, paprika, kinkku, pekoni, kana, salami, rucola, mozzarella, aurajuusto, parmesan, tuplajuusto
*saatavilla myös gluteenittomana
Pilventupa
- avoinna klo 8 alkaen
- kahviopalvelut, makkaraperunat, wingsit, lounas
Terassi
- Avoinna ravien ajan
- Anniskelu
Makkaragrilli
- avoinna ravien ajan
- Makulihan Eräjorma
- Höyrylihapiirakat
- Virvoitusjuomat
Tallikahvio
- avoinna klo 11.30 alkaen
- kahviopalvelut, keittolounas
Kermainen kanakeitto 8 €
Kilpailijainfo
RAVIPÄIVÄN MUISTILISTA
- Osallistujia suositellaan maksamaan osallistumismaksu ennakkoon osoitteessa https://osallistumismaksu.fi
- Sisäänkirjoitukseen puh.nro. 0400 213499
- Entisen valjaskaupan sekä pesupaikan WC-tilat on hevosten taustajoukkojen käytössä.
- Kengittäjä: Sakari Talikka p. 044 2048 290
Ravipäivän toimihenkilöt
Toimihenkilöt 11.5
Suomen Hippoksen suurkilpailuvalvoja: Matti Syrjä
Suomen Hippoksen valvoja: Petri Nurmi
Kilpailutuomarit: Matti Lahti, Esa Korhonen, Mikko Silvasti, Annmari Vanha-Similä
Maalikamera: Janne Tamminen
Tuomariston sihteeri: Camilla Vanha-Similä
Tasoitustenlaatija: Iivari Ingves
Kuuluttaja: Maija Fors
Selostaja: Jere Törmänen
Haastattelija: Veeti Suomalainen
Sisäänkirjoitus: Sini Sällinen, Tiina Vuotila, Merja Lukkala
Ratamestari: Sami Nummi
Päälähettäjä: Jukka Humalainen, Juhani Järvimäki
Lähettäjät: Jukka Kaleva, Jouni Mäki-Tulokas, Teemu Salminen
Lähtöauton kuljettaja: Teemu Salminen
Lähdön järjestäjä: Juha Lepo
Varikkoalueen valvoja: Marko Laitasaari
Eläinlääkäri: Kimmo Lampinen
Valjakkotarkkailijat & näytteenotto: Marja Salonen, Sanni Willman, Katja Mattila, Elisa Korhonen
Kengitysseppä: Sakari Talikka, p. 044 2048 290
Tekniikka: Juha Oikkonen
Valokuvaus: Elisa Vaaramaa
Järjestyksenvalvojien esimies: Johnny Saarenmaa