Pilvenmäki hakee ratamestaria

Pilvenmäen ravirata on panostanut merkittävästi Pilvenmäen hevosurheilualueiden kehittämiseen kuluneina vuosina. Edellisen ratamestarin suunnatessa muihin tehtäviin, haetaan uutta ratamestaria Pilvenmäelle. Valittava henkilö voi olla kokoaikaisena työtehtäviään hoitava tai osa-aikainen.

Ratamestarin tehtävään haetaan ke 21.9.2022 mennessä avoimilla hakemuksilla henkilöä, joka haluaa kehittyä ratamestarina, pystyy ottamaan vastaan palautetta ja ottaa vastuun monipuolisen tehtäväkentän itsenäisestä hoitamisesta. Ratamestarin töiden ohessa toivomme henkilöltä löytyvän intoa ja tarmoa kiinteistöjen kunnostushommiin, eikä koneiden korjaustaidostakaan ole kuin hyötyä. Lopullinen työsopimuksen sisältö voidaan räätälöidä ratamestarin osaamisen sekä Pilvenmäen tarpeiden mukaan. Ratamestari toimii toiminnanjohtajan alaisuudessa Forssan Seudun Hippos ry:n palkkaamana työntekijänä. Osaamisen sekä kiinnostuksen mukaan työtehtävä voi olla osa- tai kokoaikainen.

Haastattelut ratamestarihakijoiden osalta aloitetaan jo hakuaikana, joten ei ole syytä jäädä odottamaan oman hakemuksen kanssa hakuajan loppuun. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan aikana sopivan henkilön löytyessä tehtävään. Lähtökohtaisesti pyritään löytämään työntekijä 1.10. alkaen ratamestarin tehtävään.

Lisätietoja ja hakemukset palkkatoiveineen ke 21.9. mennessä toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi.