Kilpailutarjonnan suunnittelu tiivistyy entisestään, myös Vermo ja Kokemäki mukaan

Päärata Vermo ja kesäravirata Kokemäki ovat päättäneet siirtää kilpailu- ja sarjatarjonnan suunnittelun Tampereen, Turun ja Forssan kilpailupäällikkönä toimivalle Iivari Ingvesille. Ingves on aloittanut kilpailupäällikkönä 1.8. ja toimi sitä ennen Vermon kilpailupäällikkönä. Ingvesistä tulee samalla myös Vermon kilpailuvaliokunnan jäsen.

Alueelle on valmisteilla myös yksi yhteinen kilpailutoimikunta, johon jäseniksi tulee yksi jäsen kultakin raviradalta kilpailupäällikön lisäksi.

’’Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Lännen ratojen kanssa ja Iivarin ollessa meille jo tuttu, on helppo lähteä mukaan yhteistyöhön. Näimme tässä etuja kilpailutoiminnan synergian lisäksi myös mm. nuorten hevosten polun systemaattiseen rakentamiseen alueella.’’ Vermon raviradan Pertti Koskenniemi kommentoi päätöstä.

’’Työ on ollut todella kiinnostavaa, ja sitä tehdessä mahdollisuudet ja edut ovat tulleet konkreettisesti esille. Vermon ja Kokemäen mukaantulo tekee kokonaisuudesta vielä paremman ja merkittävämmän. Ravien kilpailutoiminnan yksi suurimpia haasteita on ollut kokonaisuuksien johtaminen ja nyt ainakin tämän merkittävän alueellisen kokonaisuuden johtamiseen on olemassa aivan uudenlaiset avaimet. Yhteistyön kautta avautuu monenlaisia mahdollisuuksia mm. yhteisten kilpailusarjojen ja ylipäätään paremmin sovitetun alueellisen kilpailutarjonnan myötä. Yhteistyön myötä ei ole kuitenkaan tarkoitus unohtaa ratakohtaisia erityispiirteitä tai -tarpeita.’’ kilpailupäällikkö Iivari Ingves kommentoi.

Vermossa kilpailupuolen asiantuntemusta täydentää Jarkko Korhonen, joka aloittaa Vermon kilpailupäällikkönä 1.9. alkaen. Ravien ilmoittautumiset otetaan vastaan edelleen Vermon toimistolla.

 

Lisätiedot

Elina Hirvonen elina.hirvonen@teivo.fi, 050 301 8258

Eeva Karvonen eeva.karvonen@turunhippos.fi, 040 089 8353

Pertti Koskenniemi pertti.koskenniemi@vermo.fi, puh. 040 051 2196

Meri Elomaa ravimeri.elomaa@gmail.com, 050 032 7687