Hevosurheilualueiden vuosimaksut 2022

Pilvenmäen hevosurheilualueiden vuosimaksujen osalta on tehty päivitys verkkokauppaan, joten voit jo valmistautua tulevaan vuoteen maksamalla ensi vuoden alueiden käyttömaksun ennakkoon. Käyttömaksuihin ei tullut muutoksia vuodelle 2022.

Vuodelle 2022 ensimmäisen päivitys maksaneiden listaan tehdään 15.1. tammikuuta ja listalla näkyvät sekä vuosimaksun maksaneet, että ratatallien maksujen maksaneiden valmentajat vuoden 2021 osalta.

Hevosurheilualueet 2022

Raviradan tallialueen ulkopuoliset valmentajat 97€ / valmentaja / vuosi

180€/ valmentaja / vuosi (ns. tuplamaksu)

Kertamaksu alueiden käytöstä 10€/hevonen/kerta

kertamaksun maksaneita ei päivitetä maksaneiden listaan

 

Ratatallien ajohevosista maksavat tallinpitäjä tai hevosen valmentaja kuukausittain 20€/kk/hevonen. Valmentaja on velvollinen ilmoittamaan hevosmäärän muutoksesta Pilvenmäen raviradan toimistolle.

Forssan Pilvenmäen raviradan, metsälenkin ja hiittisuoran käyttöoikeuden saa raviradan ulkopuolinen käyttäjä vuosimaksulla. Ratavalmentajat maksavat ajohevoskohtaista kuukausikorvausta metsälenkin, hiittisuoran sekä raviradan käytöstä. Harjoitusravit ovat ilmaisia alueen käyttömaksun maksaneille valmentajille. Pesupaikka on avoimessa käytössä ilman erillistä maksua.

Alueita hoidetaan pääsääntöisesti aamuisin maanantaista lauantaihin. Voit tiedustella myös alueiden kuntoa ratamestarilta, Jouni Tuominen p. 040 741 8860.

Alueita käyttävä valmentaja velvoitetaan ilmoittamaan laskutusosoitteensa Pilvenmäen raviradan toimistoon info@pilvenmaki.fi tai p. 050 372 1906. Postitse lähetettävistä laskuista perimme 5€/lasku laskutuslisän. Maksun voi maksaa myös verkkokaupassa pilvenmaki.fi/kauppa. Verkkokaupassa käyvät maksuvälineinä luottokortit, MobilePay sekä useimmat verkkopankit.